Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
haal binnen naar buiten

‘haal binnen naar buiten….’

‘haal binnen naar buiten….’

Verleng je woonkamer met je terras!


Van binnen naar buiten……verleng je woonkamer naar je terras

Of je nu een ochtend mens bent en lekker geniet van een kop koffie in de ochtendzon of van een hapje en een drankje met vrienden op een zwoele zomeravond, de tijd is gekomen om de tuin in te gaan. Nu de eerste zonnestralen zich hebben laten zien en de dagen weer langer worden is het tijd om de tuin en het terras aan te pakken.

Verleng je huiskamer en ‘haal  binnen naar buiten….’

We halen de natuur al naar binnen door planten in onze huiskamer te plaatsen, maar waarom zouden we niet materialen die we binnen gebruiken ook buiten doorvoeren. 

Denk hierbij aan heerlijke kussens, accessoires of een mooi tapijt met natuurlijke patronen.

Je ziet tegenwoordig steeds vaker dat huizen worden voorzien van grote ramen die doorlopen van plafond tot aan de vloer. Hierdoor krijg je niet alleen meer lichtinval maar wordt de ruimte binnen meer betrokken met je terras en tuin. Wanneer je verbouwplannen hebt, denk dan eens aan openslaande deuren of schuifdeuren. Binnen en buiten worden nu met elkaar verbonden. Je terras en tuin worden dan niet meer gezien als los onderdeel maar als verlengstuk van je woonkamer. (Woontips voor de woonkamer kun je op onze website vinden)

 

We worden gelukkiger van de natuur en daarvoor hoef je echt niet dichtbij een bos of park te wonen. Woon je midden in de stad en heb je een dakterras? Door lekker veel planten te plaatsen en kunstgras te gebruiken, kom je al een heel eind en kun je er altijd wel iets moois van maken

Zonnige stylingideeën:

De basis rustig houden, hierdoor kun je alle kanten op.  LESS IS MORE

Voer de stijl die je binnen hebt door naar buiten, zo krijg je een mooi en evenwichtig geheel

Overlaad je terras niet met veel frutsels en snuisterijen, dit brengt niet alleen onrust maar het terras lijkt hierdoor ook kleiner.

 

Het is dubbel genieten wanneer je tuin en terras helemaal naar je zin is, het geeft je een rijk gevoel. Dus het is nu tijd om te ontspannen en lekker te luieren………… Ik wens je een hele fijne zomer toe!

 

Mijn volgende blog zal gaan over ‘verlichting in je interieur’

 

Tot dan!

Elsemiek, styliste van Vloerenland   

 

  • styling tips
  • haal binnen naar buiten