Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
gezellig binnen

Gezellig binnen!

Gezellig binnen!

We hebben allemaal gemerkt dat het steeds kouder en guurder wordt.


Dan is er niets fijner dan lekker binnen op de bank te kruipen, de open haard aan te steken met een kop warme thee erbij. Als je interieur je dan ook nog dat gezellige, behaaglijke gevoel geeft, voelt het al warm aan zodra je binnenstapt! We geven je graag een aantal tips voor een warm interieur.

Verlichting

Verlichting is ontzettend belangrijk voor de sfeer in je interieur. We hoeven je vast niet te vertellen dat een tl-buis weinig sfeer geeft. Warm wit of gelig licht of een kooldraadlamp zorgen voor een warme gloed. Heb je af en toe behoefte aan meer licht, kies dan voor dimbare verlichting. En kaarsen, theelichtjes en lichtslingers natuurlijk!

Warme materialen

Warme materialen zorgen letterlijk voor een warmer gevoel in huis. Wij hebben vloeren die je omarmen, waardoor je de gewenste sfeer kunt creëren bij jou thuis. Denk aan houten vloeren, pvc vloeren, laminaat, tapijt, vinyl en tapijttegels. Met accessoires kun je de woning verder aankleden, denk aan veel en harige kussens, een hoogpolig vloerkleed en een mooie, gebreide plaid.

 

Daarnaast is hout het materiaal bij uitstek voor een aangenaam huis. Een houten vloer, die meteen ook een grote oppervlakte beslaat, zorgt voor een natuurlijk, intiem effect.

 

Gezellig binnen

Kleur

Een warme kleur op je muren geeft meteen een veel knusser gevoel in je huis. Ook wat betreft je vloer kun je er rekening mee houden dat de kleur die je kiest sfeervol is. Aardse tinten voor tapijttegels geven bijvoorbeeld een ander gevoel dan koele blauwe tinten.

Nieuwe vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, bekijk hier onze vernieuwde webshop of bezoek ons Experience Center XXL.

Planten

Haal de warme jungle bij je binnen door veel planten neer te zetten. Kies bijvoorbeeld voor bamboe of een grote plant die meteen een stuk muur bedekt voor een snelle, goedkope aanpassing in je interieur.

 

Vind je het moeilijk onze tips toe te passen in je eigen interieur? Vraag onze styliste dan om advies!

  • warm
  • gezellig