Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Gekleurde vinyl vloer Vloerenland

Interesse in een gekleurde vinyl vloer?

Kan jouw interieur letterlijk wel wat kleur gebruiken? Denk dan eens aan een gekleurde vinyl vloer! De vinyl vloer is steeds meer in opkomst, omdat meer en meer mensen de voordelen van vinyl ontdekken. Door voor een gekleurde vinyl vloer te kiezen, geef je je vloer nog net die extra finishing touch!

De voordelen van vinyl

Wat er bij een (gekleurde) vinyl vloer direct uitspringt, is het aantrekkelijke prijskaartje! Combineer dat met de goede kwaliteit, de waterbestendigheid, het onderhoudsvriendelijke karakter (een vochtige dweil is voldoende), het warme gevoel aan je voeten en het handige legsysteem. Dan begrijp je vast waarom vinyl vloer steeds meer in trek is.

 

Een goede vinyl vloer kan tot wel 30 jaar meegaan! De kwaliteit en hoeveelheid van de gebruikte grondstoffen, het non-woven stabilisatiedoek, de printtechnieken en de toplaag bepalen onder andere de levensduur van een (gekleurde) vinyl vloer. Gaat kwaliteit bij jou boven kwantiteit? Kies dan voor een gekleurde vinyl vloer van Tarkett.

 

Een gekleurde vinyl vloer van Tarkett

Tarkett heeft de beste kleurencombinaties en laatste trends gecombineerd in haar nieuwste ontwerpen. Zo kun je naar wens een ruimte energiek of juist kalmerend laten ogen. Een (gekleurde) vinyl vloer is in allerlei lengtes, breedtes, patronen, vormen en kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan vinyl tegeltjes die de tegenwoordig populaire Portugese tegeltjes levensecht nabootsen. Of ga voor gespikkeld, geblokt of een combinatie van verschillende kleuren in de slaapkamer of je thuiswerkplek. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een gekleurde vinyl vloer. Leef je uit en maak er jouw unieke creatie van.

 

Laat je inspireren in het Experience Center  XL van Vloerenland. Hier helpen onze specialisten je graag verder die originele, unieke vloer voor jouw (bedrijfs)interieur te creĆ«ren!

 

Ook nieuwsgierig naar andere prachtige vloeren? Bekijk ons uitgebreide Tarkett assortiment houten vloeren of tapijttegels. Laat je je graag adviseren door een echte kenner? Geen probleem, Vloerenland staat voor je klaar. 

  • Gekleurde vinyl
  • vloer