Floorify nu met extra lange planken

Nieuw! Floorify extra lange planken en traptreden

Nieuw! Floorify extra lange planken en traptreden

De Belgische importeur van pvc vloeren Floorify blijft ieder jaar vernieuwen. Ook dit jaar hebben ze hun assortiment weer uitgebreid met extra lange planken met structuur en een gepatenteerd trapprofiel.

Extra lange planken Floorify pvc

Twee jaar geleden al bracht Floorify lange, brede planken op de markt. De Floorify Rigid Planks & Tiles collectie heeft planken van 1,5 meter bij 22,5 cm. De planken die ze dit jaar op de markt gebracht hebben, zijn echter nog breder en langer. Het is zelfs de langste en breedste plank die er op de vloerenmarkt verkrijgbaar is!

 

De planken van 2 meter bij 24 cm zijn nog breder en langer dan we gewend zijn. De XL-planken kenmerken zich daarnaast door een grote plankvariatie. De nieuwste plankencollectie van het jonge bedrijf is verkrijgbaar in drie kleuren, Seychelles, Teddy Bear en Sabayon, en vanaf eind juni verkrijgbaar. Uiteraard zijn er ook bijpassende watervaste plinten en profielen in dezelfde kleuren verkrijgbaar.-

Gepatenteerd trapprofiel

Naast de XL-planken brengt Floorify dit jaar ook een eigen gepatenteerd trapprofiel op de markt. Het innovatieve trapprofiel maakt het mogelijk je trap af te werken als een blok- of Z-trap. De uitgesproken trapneus die alle andere bedrijven aanbieden, is hiermee verleden tijd. Deze nieuwe en moderne profielen kennen geen naden, waardoor je trap er nog strakker uitziet. En wat het gepatenteerde trapprofiel extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat in dezelfde kleuren als de trapprofielen ook vloeren verkrijgbaar zijn, waardoor het één geheel wordt!

 

Hulp nodig?

Loop vrijblijvend bij Vloerenland binnen om meer te weten te komen over alle collecties van Floorify en om met eigen ogen alle variaties te kunnen bekijken. Zo ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste collecties en kun je in ons inspirerende Inspiration Center in Beek en Donk ontdekken welke vloer bij jouw woonstijl past!


Hier meer informatie over: PVC vloeren van Floorify
   
Floorify met voelbare houtstructuur
  • Floorify
  • Extra lange planken
  • Traptreden