Floorify pvc vloeren

Floorify PVC vloeren

Bij ons vind je de gehele collectie Floorify PVC vloeren. Veel keus is fijn, maar het kan het ook lastig maken. Zo lastig dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Dan is het goed om te weten dat ieder merk zo zijn eigen voordelen heeft. Quick-step vloeren hebben bijvoorbeeld de meest matte uitstraling en Floorify PVC heeft net als andere merken de voordelen van pvc vloeren. We vertellen je er graag meer over!

Rigid klik PVC vloeren

Rigid PVC vloeren, dat klinkt wat stug, maar dat is juist de kracht van Floorify PVC vloeren! De vloeren van Floorify zijn namelijk schok- en vlekbestendig. Dat komt door de extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en een unieke ‘Rigid Core’, een stabiele, sterke en stevige kern.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kopse kanten van panelen omhoog gaan steken, een Floorify PVC vloer is ook rigide net als parket en laminaat. Daarnaast garandeert Floorify dankzij de Rigid Core de sterkste klikverbinding. Wel vier keer zo sterk als traditioneel klikvinyl en twee keer zo sterk als laminaat van acht millimeter dik!

Geschikt voor elke ondergrond

Floorify PVC vloeren zijn extreem vormvast onder alle omstandigheden en kunnen op elke ondergrond geplaatst worden, zonder complexe voorbereiding of egalisatie. De Rigid Core zorgt er bovendien voor dat het PVC helemaal waterbestendig is. Het pvc zwelt niet op door water, waardoor de Floorify PVC vloer ook perfect als badkamervloer gebruikt kan worden. Daarnaast kun je gemakkelijk deze pvc vloer zelf leggen, dus ideaal de handige 'Doe het Zelver'. 

 

Floorify PVC visgraat vloer

Een Floorify PVC vloer is degelijk, duurzaam en renovatie vriendelijk PVC. Dun, stil, warm en watervast met een handig kliksysteem en een warme uitstraling. Kijk ook nog eens voor Floorify visgraat vloeren, dan heb je het beste van twee werelden: een mooi, esthetisch uiterlijk en optimaal gebruiksgemak. Een Floorify visgraat vloer is met haar voelbare houtstructuur, ultieme plank variatie en matte glans een terechte keuze. Floorify visgraat vloeren zijn er in vier unieke designs en verschillende kleurtinten.

Ontdek hier het gevarieerde aanbod Floorify (visgraat) PVC vloeren in de webshop of kijk hier verder voor algemene informatie over pvc vloeren.

  • Floorify
  • pvc vloeren
  • visgraat

Floorify pvc vloer keuken Vloerenland