Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Flamingo Parket

Nieuw in ons assortiment: Flamingo Parket

Nieuw in ons assortiment: Flamingo Parket

Flamingo Parket, dat klinkt net zo kleurrijk als dat het eruitziet! Bij Vloerenland vind je sinds kort een ruim assortiment Flamingo Parket. Het Barneveldse bedrijf is al sinds 1967 actief op de Nederlandse markt en sinds 1985 ook in het buitenland. Dagelijks wordt er in de eigen fabrieken in Barneveld en het Duitse Dömitz zo’n 6.000 m2 parket geproduceerd!

Ruime keuze

Van massieve houten vloeren tot de opvallende Raftwood vloer, ze zijn stuk voor stuk een groot succes gebleken. De Raftwood vloer bijvoorbeeld is met zijn robuuste en natuurlijke uitstraling een opvallende verschijning. De Raftwood collectie bestaat uit zestien authentieke kleuren die niet van verouderde vloeren te onderscheiden zijn. Deze vloeren worden in eiken en andere houtsoorten geleverd. Deze kunnen bijvoorbeeld in een visgraatmotief, patroon of recht gelegd worden.

De Planed Oak-collectie kenmerkt zich juist door de handgemaakte kwaliteit, waarbij de nerftekening van het hout extra geaccentueerd is. Met kleuroliën variërend van krijtwit tot bijna zwart en een naturel, enkel of dubbel gerookte behandeling is deze collectie bijzonder onderscheidend én ambachtelijk vervaardigd. De PATINA Collectie is de nieuwste collectie. Deze kleurencollectie valt op door zijn ‘doorleefde’ uiterlijk. De verweerde uitstraling kan in elke ruimte smaakvol toegepast worden.

 

Flamingo Parket en vloerverwarming

In het assortiment Flamingo Parket vind je ook vloeren die in combinatie met vloerverwarming gelegd kunnen worden. De Twinplank (lamelparket) is geschikt voor plaatsing op vloerverwarming, als ze op de juiste wijze gelegd worden. Het team van Vloerenland adviseert je hier graag over.

Voor een goed beeld van het mooie Flamingo Parket ben je van harte welkom in onze Experience Center XXL in Beek en Donk. Onder het genot van een kopje koffie kun je op je gemak de sfeer proeven en ontdekken welke stijl het beste bij jou past!

  • Flamingo Parket
  • Houten vloeren