Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Fidbox, de app voor een mooie vloer

Fidbox?

Ken jij de Fidbox al?

Wanneer je de naam Fidbox hoort, denk je vast niet direct aan vloeren. Toch heeft het er alles mee te maken! Fidbox is namelijk een speciale app die de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid van een vloer bij kan houden. De app is zo welkom dat je je bijna niet voor kunt stellen dat hij er niet eerder geweest is!

 

Wat is Fidbox?

Fidbox is een gratis app die je op je smartphone of tablet kunt installeren. Deze app communiceert met sensoren aan de onderzijde van jouw parketvloer of houten vloer. Er wordt bijvoorbeeld doorgegeven als de luchtvochtigheid in de ruimte te hoog of te laag is, als de kamertemperatuur te laag is of de temperatuur van de vloerverwarming te hoog. Uiteindelijk met als doel dat het binnenklimaat verbetert, wat niet alleen beter is voor jouw gezondheid, maar ook voor het behoud van je vloer. Ook worden de kosten voor vloerverwarming hierdoor geoptimaliseerd!

Wat heb je nodig voor de Fidbox app?:

Om gebruik te maken van de handige diensten van Fidbox heb je een nieuwer type vloer nodig. Een innovatieve, intelligente vloer met geïntegreerde hightech-sensoren. Deze sensoren kunnen belangrijke informatie over jouw parket of houten vloer naar de app sturen, en jou nuttige inzichten geven. Dankzij deze informatie over het binnenklimaat kun je keuzes maken over het extra bevochtigen of ventileren van de lucht.

 

Vloerenland laat je graag zien welke parketvloeren en houten vloeren met Fidbox kunnen samenwerken. Breng een bezoek aan ons Experience Center en ontdek dat de keuze reuze is!

 
  • fidbox
  • houten vloer
  • parket

Wat is Fidbox?