Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Douwes Dekker PVC vloer visgraat

Douwes Dekker PVC vloeren

PVC vloeren hebben van zichzelf al vele voordelen, maar Douwes Dekker PVC heeft nog extra voordelen. De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn namelijk zeer slijtvast zijn en na het leggen direct klaar voor gebruik. De vloer wordt in de fabriek al afgewerkt met de hoogste kwaliteit coating, waardoor er geen polishlaag meer aangebracht hoeft te worden na het plaatsen. Direct genieten van jouw nieuwe PVC vloer, dat wil toch iedereen?

 

Douwes Dekker PVC varianten

Douwes Dekker PVC vloeren zijn in tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors verkrijgbaar en in diverse formaten. Met een dikte van 0,55 mm zijn deze vloeren geschikt voor zowel huishoudelijk gebruik als in zakelijke projecten. Ook aan een passende randafwerking ontbreekt het niet. Douwes Dekker PVC is zeer slagvast, waardoor schade door vallende voorwerpen beperkt blijft. Daarnaast is het PVC antistatisch. Je krijgt geen elektrische schokjes als je een deurklink aanraakt!

Douwes Dekker visgraat klik pvc vloeren

Douwes Dekker PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in visgraat uitvoerig en zelfs in Hongaarse punt. Nieuwsgierig naar deze en andere legpatronen voor PVC vloeren? Lees dan ook even ons blog. Je hebt de keuze uit de mooiste decors en een natuurlijke uitstraling, waarbij je niet alleen voor een houtdecor kunt kiezen, maar ook voor een steendecor of betonlook. De 4-zijdige mini-vellingkant zorgt voor een extra realistisch beeld. Bovendien hebben de riante planken tot wel 16 verschillende planken per decor, waardoor je minder herhaling in het patroon ziet en je vloer nog natuurgetrouwer lijkt. Het leuke is dat de tegels ook met de visgraten te combineren zijn, wat voor een uniek patroon zorgt!

 

Douwes Dekker Ambitieus PVC vloeren

Een Douwes Dekker PVC vloer is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Speciale aandacht verdient Douwes Dekker Ambitieus PVC. Deze PVC vloer is dankzij het nauwsluitende kliksysteem supermakkelijk zelf te leggen en uitstekend bestand tegen normaal water en vocht. Natuurlijk moet je niet dweilen met grote plassen water maar het PVC kan wel in natte ruimtes als de badkamer en keuken geplaatst worden. Vooral verlijmde, massieve stroken zijn hier zeer geschikt voor. Wil jij de klus zelf klaren? Lees dan onze ‘PVC vloer zelf leggen’ tips.

 
 

10 dB klik pvc vloeren voor appartementen

Mocht je een 10dB klik pvc vloer zoeken voor appartementen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres, want wij hebben ook 10 dB oplossingen voor appartementen. Bij vlakke ondergronden is zelfs geen aparte ondervloer nodig. Er zit een speciale laag onder het PVC verlijmd die voor een uitstekende geluiddemping zorgt en een prettig loopcomfort.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijkalvast even in de webshop of informeer ernaar in het Experience Center XXL bij Vloerenland in Beek en Donk.

  • Douwes Dekker
  • pvc vloeren
  • visgraat
  • 10 dB appartementen

Douwes Dekker Hongaarse punt