Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Nieuw bij Vloerenland: Desso vloerkleden

Desso vloerkleden

Nieuw bij Vloerenland: Desso vloerkleden

Sinds kort vind je in het assortiment van Vloerenland ook vloerkleden, en wel van het bekende Nederlandse merk Desso/ Tarkett. Deze tapijt fabrikant heeft een prachtige collectie vloerkleden met bijzondere prints en materialen.

Ruim aanbod

Het aanbod Desso vloerkleden, ook wel karpetten genaamd, bij Vloerenland bevat voor elk wat wils. Net als onze uiteenlopende vloeren zijn ook de vloerkleden geschikt voor zowel een knus thuis als een aansprekende kantoorruimte. Met grote namen in haar klantenkring, waaronder het Wembley stadion, Hilton, KLM, Transavia en Radisson, heeft Desso haar kwaliteit en vakmanschap ruimschoots bewezen. We zijn dan ook blij dat we dit mooie werk in ons aanbod op hebben mogen nemen!

Desso Project Tapijt

Daarnaast is Desso Project Tapijt, speciaal voor kantooromgevingen, is uitstekend geschikt voor commerciële bestemmingen als banken, winkels, scholen en zorgcentra. De hoge kwaliteit in combinatie met de lange levensduur zorgen voor een geliefd product. Maar ook consumenten weten de weg naar Desso te vinden, want collecties als Parade, Bonaparte en DESSO komen in ieder interieur tot hun recht. Aan warmte en comfort geen gebrek en ook wat betreft kleuren, structuren en materialen is er volop keuze. Voor de projectmarkt heeft Desso ook tapijttegels in het assortiment.

Kom langs!

In onze inspirerende showroom in Beek en Donk laten we onze collectie Desso vloerkleden aan je zien. Hier kun je met eigen ogen zien, voelen en ervaren of een Desso vloerkleed bij je past. Zie je zoveel mooie kleden dat je het moeilijk vindt een keuze te maken? Dat geloven we graag! Onze adviseurs staan daarom voor je klaar om met je mee te denken. Op basis van jouw vloer, je woonwensen, je smaak en onze ervaring komen we vast en zeker tot een geslaagde keuze. Of maak een afspraak met onze styliste voor een persoonlijk gesprek over jouw droominterieur!

  • Desso vloerkleden
  • Karpetten