Tarkett Desso vloerkleden

Desso vloerkleden

Nieuw bij Vloerenland: Desso vloerkleden

Ook bij jou thuis is de vloer de basis en als je een vloerkleed of karpet toevoegt is het interieur compleet. Je voegt niet alleen kleur en zachtheid toe, maar je verbetert ook de akoestiek in de betreffende ruimte. Het hele gezin geniet ervan, je kunt behaaglijk op de grond tv kijken en de kinderen kunnen met lego spelen zonder dat je gek wordt van de herrie. Met vloerkleden landen je meubels in de ruimte en werkt het verbindend in je interieur. In het bijzonder als je voor een maatwerk karpet kiest van Tarkett Desso.

 

Je meubels komen opeens beter tot hun recht in een interieur. Bekijk alle mogelijkheden en laat je inspireren en verrassen door de mogelijkheden van onze vloerkledencollecties in standaard maten en ons vloerkleed op maat programma.

Label van echtheid

Kies alleen voor het origineel! Als je (online) een Desso vloerkleed bestelt dan wil dat niet automatisch zeggen dat je een origneel Desso vloerkleed krijgt. Er zijn bedrijven die Desso kamerbreed tapijt bestellen om daar in eigen beheer vloerkleden van te maken. Deze vloerkleden worden vaak zonder ondertapijt geleverd om de prijs nog verder te laten zakken. Een origineel Desso vloerkleed is voorzien van heeft een label dat duidelijk zichtbaar is. Pas als er een Desso label aan het vloerkleed zit, dan weet je zeker dat het om een Desso Tarkett Original gaat! Wij bestellen onze vloerkleden en karpetten van Desso, rechtstreeks bij de fabriek, wij leveren alleen het origineel!

 

In het Vloerenland assortiment vind je vloerkleden, onder ander van het bekende Nederlandse merk Desso/ Tarkett. Deze tapijt fabrikant heeft een prachtige collectie vloerkleden met bijzondere prints en materialen, zodat je jarenlang kunt genieten van een zorgeloos karpet.

Ruim aanbod

Het aanbod Desso vloerkleden, ook wel karpetten genaamd, bij Vloerenland bevat voor elk wat wils. Net als onze uiteenlopende vloeren zijn ook de vloerkleden geschikt voor zowel een knus thuis als een aansprekende kantoorruimte. Met grote namen in haar klantenkring, waaronder het Wembley stadion, Hilton, KLM, Transavia en Radisson, heeft Desso haar kwaliteit en vakmanschap ruimschoots bewezen. We zijn dan ook blij dat we dit mooie werk in ons aanbod op hebben mogen nemen!

 
Desso Vloerkleden

Desso Tarkett Project Tapijt

Daarnaast is Desso Project Tapijt, speciaal voor kantooromgevingen, is uitstekend geschikt voor commerciële bestemmingen als banken, winkels, scholen en zorgcentra. De hoge kwaliteit in combinatie met de lange levensduur zorgen voor een geliefd product. Maar ook consumenten weten de weg naar Desso te vinden, want collecties als Parade, Bonaparte en DESSO komen in ieder interieur tot hun recht. Aan warmte en comfort geen gebrek en ook wat betreft kleuren, structuren en materialen is er volop keuze. Voor de projectmarkt heeft Desso Tarket tapijttegels in het assortiment.

Hulp nodig?

In onze inspirerende showroom in Beek en Donk laten we onze collectie Desso vloerkleden aan je zien. Hier kun je met eigen ogen zien, voelen en ervaren of een Desso vloerkleed bij je past. Zie je zoveel mooie kleden dat je het moeilijk vindt een keuze te maken? Dat geloven we graag! Onze adviseurs staan daarom voor je klaar om met je mee te denken. Op basis van jouw vloer, je woonwensen, je smaak en onze ervaring komen we vast en zeker tot een geslaagde keuze. Of maak een afspraak met onze styliste voor een persoonlijk gesprek over jouw droominterieur!

  • Desso vloerkleden
  • Karpetten

Desso Tarkett Karpetten