Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Desso-tapijttegels-kopen-bij-Vloerenland

Desso tapijttegels kopen

Ben je op zoek naar tapijttegels van kwaliteit? Dan is Desso tapijttegels kopen een goed idee. Het Nederlandse merk produceert al bijna 100 jaar tapijttegels voor particulieren en bedrijven. Dankzij de vele kleuren en inventieve patronen kun jij jouw eigen unieke vloer creëren. Ideaal voor jouw kantoor, winkel, school of zorgcentrum!

Waarom Desso tapijttegels kopen in plaats van andere tapijttegels? ?

Bij Desso houden ze zich aan het Cradle to Cradle principe. Deze methode zet het welzijn van de planeet voorop door gebruik te maken van materialen, grondstoffen en productiewijzen die zo min mogelijk impact hebben op klimaatverandering. Bovendien kunnen Desso tapijttegels eenvoudig gerecycled worden wanneer de tijd rijp is. Desso heeft voor haar milieuvriendelijke manier van werken al meerdere Cradle to Cradle certificeringen ontvangen. Wil jij mooie tapijttegels en ook nog milieubewust bezig zijn? Dan is Desso tapijttegels kopen een aanrader.

 

Desso is bovendien de enige Europese producent van tapijttegels in het topsegment. Het bedrijf werkt ook enkel samen met dealers uit het topsegment, de betere interieurwinkels. Daarvoor hebben ze dealers geselecteerd van over de hele wereld. Vloerenland is er trots op zich één van deze dealers te mogen noemen. Wil jij Desso tapijttegels kopen? Neem een kijkje in ons assortiment van Desso tapijttegels.

Bij Vloerenland jouw Desso tapijttegels kopen?

Vloerenland staat in de tapijttegel-wereld bekend om de concurrerende prijzen en de uitstekende service. In onze webshop kun je onder andere de volgende series Desso tapijttegels kopen: Desert, Airmaster, Flow en Fuse. Altijd uit de nieuwste collecties en volgens de laatste trends! En vaak uit voorraad leverbaar of snel beschikbaar. Bekijk ons aanbod Desso tapijttegels online of kom voor het kopen nog even jouw favoriete tapijttegels in het echt bekijken in ons Experience Center XXL.

 

Lees verder voor meer informatie over tapijttegels of ga direct naar onze webshop om jouw Desso tapijttegels te kopen.

  • Desso tapijttegels
  • kopen