Landelijke houten vloer woonkamer

De mooiste landelijke vloeren

Denk je aan landelijk, dan denk je al snel aan een authentieke houten vloer. Zo eentje die je in grote boerderijen met een plafond van houten balken vindt. Maar het aanbod landelijke vloeren is veel groter! Wat zijn de mooiste landelijke vloeren van Vloerenland? Wij laten het je weten in deze blog. 

Houten vloer

De landelijke stijl is warm, huiselijk en natuurlijk. Een houten vloeren passen hier perfect bij. Denk aan een rustieke vloer met kleine noesten en barsten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de houten vloeren van Lamett met landelijk klinkende namen als ‘Farm’, ‘Country’ en ‘Barn’. Verkrijgbaar met verschillende afwerkingen en met extra brede of extra smalle planken. Dit merk is bovendien ideaal voor landelijke vloeren in combinatie met vloerverwarming en/of -koeling!

Laminaat

Ook laminaat is in een landelijke uitvoering verkrijgbaar, zoals laminaat met extra brede planken of laminaat waarbij brede en dunne planken gecombineerd worden. Een goed voorbeeld is de Capture collectie van Quick-step. Dit laminaat lijkt nog meer op echt hout dan alle vorige laminaatvloer collecties die ze al met succes uit brachten. Dat komt door de realistische voegen, kleine imperfecties en diepe, authentieke oppervlaktestructuren. Alsof je naar echt hout kijkt! Vandaar dat deze vloer goed past onder de noemer landelijke vloeren.

 

PVC vloer

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar ook een PVC vloer kan voor een landelijke uitstraling zorgen. PVC heeft een aantal mooie landelijke vloeren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe VTwonen PVC-collectie. PVC in het patroon van de Hongaarse punt bijvoorbeeld zorgt voor een warme uitstraling, een vleugje allure en een fijne sfeer. Dankzij hun matte uitstraling is dit PVC zeer natuurgetrouw!

 
Als landelijk wonen je grote droom is, hoef je niet naar groot landhuis of een romantisch hutje op de hei te verhuizen. Je creëert het gewoon thuis met prachtige landelijke vloeren! Nog een Tretford Interart vloerkleed erbij en je landelijke interieur is compleet! Voor meer adviezen over landelijke vloeren verwelkomen wij je graag bij Vloerenland in Beek en Donk.  
  • landelijke vloeren

mooiste landelijke vloeren