Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
blessures bij kunstgras

Blessures bij kunstgras?

Blessures bij kunstgras?

Kunstgras hoeft helemaal niet voor schaafplekken te zorgen. We vertellen er hier meer over.


Kunstgras blijft steeds in ontwikkeling. De kans op blessures bij een kunstgras speelgazon is net zo groot als bij normaal gras. Sporters lopen echter wel sneller schaafwonden op door de wrijving met rubberkorrels in het kunstgras, dat in de sportwereld gebruikt wordt. Bij abrupt wenden, keren en stoppen komt er meer kracht en spanning op de spieren te staan waardoor er sneller een blessure opgelopen wordt. Spelende kinderen hebben echter weinig te vrezen op een grasmat van Happy gras, verkijgbaar bij Kunstgrasland. Kies kwalitatief goed kunstgras en laat je vooraf informeren.

Goede kwaliteit

Ga eerst na waar je het gazon voornamelijk voor wilt gaan gebruiken. Sport en spel, kunstgras als siergazon? Aan de hand daarvan, kies je een mat. Op hoogwaardig kunstgras met de nieuwste garentechnieken kan veilig en zonder problemen gespeeld worden. 

Instrooien

Door het kunstgras in te strooien met bijvoorbeeld zand ligt het gazon meteen vast en zal het gazon niet zo warm worden. Huisdieren graven niet meer, hooikoortsklachten verminderen, bestrijdingsmiddelen zijn overbodig en het is zeer onderhoudsarm.

Meer informatie

Kunstgrasland geeft je graag meer informatie over de verschillende kunstgras kwaliteiten. Zo verkopen we bijvoorbeeld de Solid-collectie van Happy Gras als je bijzonder hoge eisen aan het gras stelt. Dit type is zeer kindvriendelijk door haar zachtheid. In onze showroom in Beek en Donk kun je het zelf komen ervaren. Onze deskundige medewerkers lopen hier rond om je uitgebreid te adviseren en met je mee te denken. Wil je het kunstgras intensief gaan gebruiken? Dan vertellen wij je graag waar je rekening mee kunt houden, zodat je ook zonder blessures van kunstgras kunt genieten!

  • Blessures kunstgras