Betaalmogelijkheden uitgebreid in de webshop

Betaalmogelijkheden in de webshop

Betaalmogelijkheden uitgebreid in de webshop

 

 

betalingsmogelijkheden

Online shoppen nu nog makkelijker

Zo kun je een bestelling volgen via Track & Trace, houden wij je altijd op de hoogte van de levertijd en bezorgen we tot aan de deur. Daar komt bovenop dat onze betaalmogelijkheden sinds kort enorm uitgebreid zijn. Waar je voorheen alleen met iDeal kon betalen, kan dat nu met maar liefst 8 verschillende betaalmogelijkheden.

Aankoopverzekering

Als je met creditcard online afrekent is je aankoop meestal verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Veiliger kopen kan niet! Lees meer over Webwinkelkeur en onze garantie & service.

Uitgestelde betalingen

Wil je een vloer of een ander product (online) bestellen, maar je wilt liever niet dat het totaalbedrag meteen van je rekening afgeschreven wordt? Dan kun je sinds kort bij Vloerenland kiezen voor de uitgestelde betaalmogelijkheden. Creditcardmaatschappijen als MasterCard en Visa schieten de betaling dan voor.

 

Ook AfterPay is een methode waarbij je pas achteraf hoeft te betalen. Kies je voor AfterPay dan wordt allereerst getoetst of je via deze betaalmethode kunt betalen. Er wordt gekeken of je aan de gesteld voorwaarden voldoet en na akkoord van Afterpay kunnen wij je bestelling snel leveren, tegen interessante condities.

 

Buitenlandse betaling

Woon je in het buitenland en ben je helemaal verliefd geworden op een vloer van Vloerenland? Dat geloven we meteen! Dan bieden we je ook de mogelijkheid om vanuit het buitenland heel eenvoudig online te betalen. Bancontact is de betaalmethode voor klanten uit België, Sofortbanking is vooral populair in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Via internetbankieren kun je veilig via je eigen vertrouwde bankomgeving betalen.

 

Tot slot hebben wij PayPal aan onze betaalmogelijkheden toegevoegd. Je stort hierbij een bedrag in je virtuele portemonnee van PayPal en betaalt vandaaruit je bestellingen. Op deze manier hoef je nooit op internet je bankgegevens in te voeren. Door al deze betaalmogelijkheden toe te voegen aan onze webshop, hopen we dat jij zorgeloos bij ons kunt shoppen. Veel bestelplezier!

  • betaalmogelijkheden
  • uitgebreid
  • webshop