Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Berry Alloc Laminaat

Berry Alloc laminaat

Berry Alloc laminaat collectie vernieuwd

Berry Alloc laminaat bieden we bij Vloerenland al vele jaren aan. Dit laminaat heeft zijn kwaliteit namelijk ruimschoots bewezen en dankzij de vele kleuren en afwerkingen heeft het aanbod voor elk wat wils. Dat Berry Alloc niet stilzit, bewijzen ze door hun producten steeds weer te verbeteren.

Twee verschillende toepassingen

Bij Berry Alloc heb je de keuze uit twee verschillende toepassingen: laminaat voor bij je thuis en laminaat voor commerciële zones. Het laminaat voor thuis kan in allerlei afmetingen en decors gekocht worden en zelfs probleemloos in de badkamer geplaatst worden. Hiervoor is een unieke waterafstotende coating mogelijk. Het laminaat is slijtvast, gemakkelijk te leggen en onderhoudsvriendelijk. De verschillende hout- en steenafwerkingen met hun natuurlijke uitstraling komen in ieder interieur tot hun recht.

De Planed Oak-collectie kenmerkt zich juist door de handgemaakte kwaliteit, waarbij de nerftekening van het hout extra geaccentueerd is. Met kleuroliën variërend van krijtwit tot bijna zwart en een naturel, enkel of dubbel gerookte behandeling is deze collectie bijzonder onderscheidend én ambachtelijk vervaardigd. De PATINA Collectie is de nieuwste collectie. Deze kleurencollectie valt op door zijn ‘doorleefde’ uiterlijk. De verweerde uitstraling kan in elke ruimte smaakvol toegepast worden.

HPL laminaat Berry Alloc

Speciaal voor zwaar belopen en commerciële zones heeft Berry Alloc hogedruklaminaat uitgebracht (HPL). De onderlaag en de slijtlagen van dit type laminaat zijn dikker dan bij laminaat voor thuisgebruik. Het zogenaamde ‘kogelvrije’ oppervlak is ideaal voor kantoren, restaurants en andere commerciële ruimtes waar de vloer intensief gebruikt wordt en het risico op krassen en vlekken hoog is.

HPL is namelijk beter bestand tegen impact, warmte, water en vuil en heeft ook nog eens een betere geluidsisolatie. Berry Alloc noemt HPL dan ook niet voor niets de ‘ultieme luxe laminaatvloer’: mooi om te zien, sterk, stabiel en duurzaam. Bovendien garandeert het aluminium lockingsysteem een perfecte plaatsing. Dé combinatie tussen design en duurzaamheid!

Meer informatie

Bij Vloerenland vertellen we je graag meer over de (vernieuwde) kwaliteit van Berry Alloc laminaat. In onze webshop Berry Alloc krijg je al een goed beeld van de vele mogelijkheden en in ons Experience Center bieden we je de kans om de kwaliteit en sfeer van Berry Alloc laminaat van dichtbij te zien en ervaren. Samen met jou kijken we graag welke vloer bij je woonstijl past!

  • Berry Alloc
  • Laminaat