Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Authentieke eiken kloostervloeren woonkamer

Authentieke eiken kloostervloeren

De vraag naar authentieke eiken kloostervloeren blijft altijd bestaan. Deze vloeren hebben een magische aantrekkingskracht die van alle tijden is. Maar wat maakt authentieke eiken kloostervloeren nu zo bijzonder? We vertellen je er graag wat meer over. Een originele massieve kloostervloer kom je nog zelden tegen. Vloerenland heeft eiken houten vloeren die de unieke eigenschappen en kenmerken van de originele eiken kloostervloeren bezitten. Onze eiken kloostervloeren bestaan uit 4 mm dikke toplaag eiken, aangebracht op een multiplank, dat maakt deze houten vloer ook geschikt voor vloerverwarming. Ideaal toch? Een authentieke eiken kloostervloer, met de gemakken van nu.

 

De echte massieve eiken houten kloostervloeren zijn haast niet meer verkrijgbaar en ook niet goed te combineren met vloerverwarming. Kloostervloeren waren er onder andere in grenen, mahonie en eiken. Ze hadden relatief weinig noesten en een rustige uitstraling. Word jij enthousiast van de authentieke look van kloostervloeren? Maak snel een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center. Een ritje naar Vloerenland loont altijd, want we gaan je gegarandeerd verrassen op het gebied van eiken houten vloeren en moderne 'authentieke' eiken kloostervloeren!

Wat kenmerkt authentieke eiken kloostervloeren?

Authentieke eiken kloostervloeren zijn verfijnde en toch stoere, unieke houten vloeren. Ze worden uit ruige balken gezaagd, stuk voor stuk apart bewerkt en iedere plank heeft een unieke behandeling of bewerking achter de rug. Vloerenland heeft een aantal houten vloeren in haar aanbod die sterk lijken een authentieke eiken kloostervloer. Geef je toch de voorkeur aan grovere noesten dan worden de noesten behandeld of gestopt, een optimaal wooncomfort.

 

Een massieve eiken kloostervloer bestaat vaak uit grotere planken die naast elkaar worden verlijmd. Dat zorgt er niet alleen voor dat de vloer mooi en strak in de ruimte ligt, maar voor de beperking van contactgeluid. Vervolgens kun je de eiken kloostervloer afwerken met een olie of was die het authentieke karakter nog extra benadrukt. De warmte en sfeer van een authentieke eiken kloostervloer is met geen enkele andere houten vloer te vergelijken. Geen wonder dat deze vloeren nog steeds populair zijn!

Authentieke eiken vloeren bij Vloerenland ?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een authentieke eiken kloostervloer bij jou thuis? Breng dan een bezoek aan het Experience Center XXL van Vloerenland in Beek en Donk en laat je adviseren door onze vloerspecialisten. In onze Houten Vloeren Studio van meer dan 200 m2 vind je volop inspiratie voor jouw nieuwe houten vloer. Met een ruime keuze in kleuren en legpatronen, doe-het-zelf en maatwerk houten vloeren slaag je bij ons gegarandeerd. Bovendien kun je het leggen van je houten vloer aan onze ervaren parketteurs overlaten.

 

Twijfel dus niet langer en maak snel een afspraak. Of neem alvast een kijkje in houten vloeren webshop of lees hier meer over houten vloeren!

  • eiken kloostervloeren

Vloer met de uitstraling van authentieke eiken kloostervloeren bij Vloerenland