Ambiant Vinyl en Tapijt

Ambiant tapijt en vinyl

Tapijt en vinyl van Ambiant

Ambiant heeft al ruim 25 jaar ervaring als het om tapijt en vinyl gaat. Er is de afgelopen jaren veel veranderd, door de verbeterde technieken is de kwaliteit beter geworden en is bij vinyl de printkwaliteit van de decors verder verbeterd. Relatief gezien is tapijt en vinyl in vergelijking tot andere soorten vloerbedekking zeer budgetvriendelijk. Door de lagere prijzen per m2 en lagere legkosten wordt er vaak gekozen voor deze vloerbedekkingen. Ideaal in geval van nieuwbouw en renovatie.

 

Kamerbreed tapijt van Ambiant is zacht, warm en uitnodigend. Er is een ruime keuze en die keuze wordt ieder jaar aangepast aan de laatste trends en kleuren. Trendy en kwalitatief, voor een goede prijs. Of je nu voor een luspool, gesneden pool als frisé of saxony, hoogpolig of laagpolig tapijt gaat, je kunt het tapijt in elke gewenste richting laten plaatsen waardoor je een minimaal snijverlies hebt. Bovendien zorgt het speciale, gemakkelijk reinigbare garen ervoor dat je jarenlang van je tapijt kunt genieten. Ruim 95% van de ongelukjes poets je er zo uit met water en een natte doek!

 

Ambiant Vinyl vloeren zijn vochtbestendig, geluiddempend en gemakkelijk te reinigen. Hygiënisch en ook nog eens bijzonder betaalbaar. De collectie kamerbreed vinyl van Ambiant heeft verschillende mooie hout-, tegel- en fantasiedecors zoals natuursteen, eiken, graniet, naaldhout of een all-over print. Een breed inzetbare vloer met een lange levensduur!

Ambiant tapijt

Tapijt is heerlijk zacht en behaaglijk, zeker met stijgende energieprijzen is dat goed nieuws. Wij zorgen dat je handige tips krijgt en een warme basis legt voor de toekomst. Tapijt heeft een isolerende werking omdat het het lucht vasthoudt, waardoor het isolerend kan werken. De besparing kan oplopen tot een 5% en als het erg koud is tot wel 10%. We weten dat je een vloer niet alleen koopt om te besparen, maar dat ie er ook mooi uit moet zien. Verder kun je tapijt ook gebruiken in combinatie met vloerverwarming, alle zijn niet alle soorten tapijt hier geschikt voor, informeer naar de mogelijkheden. En mocht je twijfelen dan hebben wij ook laminaat, vinyl of pvc vloeren.

Ambiant vinyl

Vinyl is makkelijk in gebruik en in vele huishoudens zelfs de ideale vloer. Kan in vrijwel elke ruimte toegepast worden, mede omdat vinyl watervast is. Verder kun je vinyl ook probleemloos toepassen in vochtige ruimtes, denk aan de keuken, badkamer en wasruimte. Vinyl vraagt weinig onderhoud en gaat lang mee als je met enige regelmaat onderhoud pleegt. Vinyl is verkrijgbaar in vele patronen en dessins zoals trendy visgraat, betonlook tegels en vele houtprints. Kan los gelegd worden in ruimtes tot 30 m2 en vloerverwarming is ook geen bezwaar. Verder behoort vinyl tot de meest budgetvriendelijke vloeren in zijn soort. Nieuwsgierig geworden, informeer dan naar de mogelijkheden in onze showroom.

 

Zo kies jij het beste vloer voor jouw situatie

Steeds meer nieuwbouwhuizen worden standaard verwarmd door middel van vloerverwarming. Naar PVC, laminaat en vinyl is tapijt in veel gevallen ook geschikt bij vloerverwarming. Tapijt zorgt voor een warme uitstraling die ervoor zorgt dat ons brein een prikkel krijgt, waardoor de ruimte warmer lijkt aan te voelen dan wanneer er een ander type vloer zou liggen. Vinyl biedt weer hele andere mogelijkheden qua dessins, denk aan betonlook, visgraat, Hongaarse punt en vele houtmotieven.

 

Voor vloerverwarming is het belangrijk dat de R-waarde, dit noemen we ook wel de warmtedoorlating, van tapijt in combinatie met een eventuele ondervloer niet hoger is dan 0,15 m2 K/W. Vinyl en pvc vloeren kunnen eigenlijk altijd in combinatie met vloerverwarming. Heb je vloerkoeling? Dan mag deze waarde meestal niet hoger zijn dan 0,10 m2 K/W. Als jij nog radiatoren in je woning hebt, is deze waarde minder relevant. Dan geldt namelijk bij tapijt de regel: hoe hoger de pool, hoe hoger de isolerende werking.

Kleed op maat

Van het kamerbrede tapijt van Ambiant kun je zelfs een kleed op maat laten maken. Ideaal wanneer je mooi tapijt hebt gezien maar liever niet de hele ruimte met tapijt bekleedt of wanneer je op zoek bent naar een kleed in een afwijkende maat. Tapijt wordt precies op maat gemaakt en de randen worden netjes afgewerkt in een afwerking naar keuze. Als je een keuze gemaakt hebt zorgt Vloerenland ervoor dat het kleed voor je gemaakt wordt. Wij hebben ook vloerkleden en karpetten uit de Desso vloerkleden collectie. Bezoek ons Experience Center XXL in Beek en Donk en bekijk alle mogelijkheden!

 

Klik op de link voor meer  informatie over Tapijt en informatie over Vinyl

  • Ambiant
  • Tapijt
  • Vinyl

Ambiant tapijt bij Vloerenland