Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Ambiant Vinyl en Tapijt

Ambiant tapijt en vinyl

Tapijt en vinyl van Ambiant

Ambiant heeft al ruim 25 jaar ervaring als het om tapijt en vinyl gaat. Er is de afgelopen jaren veel veranderd, door de verbeterde technieken is de kwaliteit beter geworden en is bij vinyl de printkwaliteit van de decors verder verbeterd. Relatief gezien is tapijt en vinyl in vergelijking tot andere soorten vloerbedekking zeer budgetvriendelijk. Door de lagere prijzen per m2 en lagere legkosten wordt er vaak gekozen voor deze vloerbedekkingen. Ideaal in geval van nieuwbouw en renovatie.

Kamerbreed tapijt van Ambiant is zacht, warm en uitnodigend. Er is een ruime keuze en die keuze wordt ieder jaar aangepast aan de laatste trends en kleuren. Trendy en kwalitatief, voor een goede prijs. Of je nu voor een luspool, gesneden pool als frisé of saxony, hoogpolig of laagpolig tapijt gaat, je kunt het tapijt in elke gewenste richting laten plaatsen waardoor je een minimaal snijverlies hebt. Bovendien zorgt het speciale, gemakkelijk reinigbare garen ervoor dat je jarenlang van je tapijt kunt genieten. Ruim 95% van de ongelukjes poets je er zo uit met water en een natte doek!

 

Ambiant Vinyl vloeren zijn vochtbestendig, geluiddempend en gemakkelijk te reinigen. Hygiënisch en ook nog eens bijzonder betaalbaar. De collectie kamerbreed vinyl van Ambiant heeft verschillende mooie hout-, tegel- en fantasiedecors zoals natuursteen, eiken, graniet, naaldhout of een all-over print. Een breed inzetbare vloer met een lange levensduur!

Kleed op maat

Van het kamerbrede tapijt van Ambiant kun je zelfs een kleed op maat laten maken. Ideaal wanneer je mooi tapijt hebt gezien maar liever niet de hele ruimte met tapijt bekleedt of wanneer je op zoek bent naar een kleed in een afwijkende maat. Tapijt wordt precies op maat gemaakt en de randen worden netjes afgewerkt in een afwerking naar keuze. Als je een keuze gemaakt hebt zorgt Vloerenland ervoor dat het kleed voor je gemaakt wordt. Bezoek ons Experience Center in Beek en Donk en bekijk alle mogelijkheden!

Klik op de link voor algemene informatie over Tapijt en algemene informatie over Vinyl

  • Ambiant
  • Tapijt
  • Vinyl