Ambiant PVC vloer en Laminaat

Ambiant pvc en laminaat

Nieuwe collectie Ambiant pvc en laminaat

De pvc vloeren en laminaatcollectie van Ambiant is vernieuwd! In verlijmbare pvc en klik pvc vloeren collectie heeft Ambiant nu nog meer te bieden. De prijzen zijn gunstig en Ambiant is kwalitatief uitermate geschikt voor het drukke gezinsleven en ook voor bedrijven met hoge traffic. Ambiant is in Nederland één van de grootste leveranciers op het gebied van laminaat en pvc. Het merk dankt haar populariteit onder andere aan de natuurgetrouwe uitstraling van haar vloeren.

 

De vele kleuren en designs, de goede kwaliteit en de scherpe prijs dragen daar natuurlijk ook aan bij. En nu is de collectie met 60 kwaliteiten dus vernieuwd en uitgebreid met nieuwe dessins en kleuren die ook speciaal geselecteerd zijn voor de Nederlandse markt.

 
Pvc vloer

Ambiant pvc

Ambiant pvc is sterk, stil, geluiddempend en duurzaam. Ze zijn overal inzetbaar particulier en bedrijven, maar ook geschikt voor jonge gezinnen waar volop gespeeld wordt of voor huishoudens met huisdieren. Daarnaast is een pvc vloer eenvoudig te reinigen, wat het erg hygiënisch maakt. Het aanbod bestaat uit een ruime collectie in hout- of tegellook en met een smalle of brede decors. Maar wat de pvc vloeren van Ambiant vooral zo bijzonder maakt, is het feit dat ze ‘Embossed in Register’ (EIR) zijn. Dat wil zeggen dat de embossing, de nerven en de noesten, echt voelbaar zijn.

 

De klik pvc vloeren zijn inmiddels gewijzigd en de oudere generatie klik vloeren hebben plaatst gemaakt voor de nog stabielere SPC pvc vloeren. De super matte hout uitstraling, samen met de natuurgetrouwe oppervlaktestructuur, zorgen ervoor dat Ambiant pvc niet van echt te onderscheiden is.

Ambiant laminaat

Ook het laminaat van Ambiant kenmerkt zich door zijn natuurgetrouwe uitstraling. Het reliëf van de plank komt zelfs overeen met de print. Ook hier is het verschil met een echte houten vloer nauwelijks te zien of te voelen dankzij de EIR-techniek. Duurzaam, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zeer goed bestand tegen krassen, je vindt het allemaal bij Ambiant. De moderne laminaatvloeren van Ambiant passen bij iedere woonsfeer.

 

Jaarlijks kiezen niet voor niets tienduizenden consumenten voor een Ambiant laminaatvloer. Met decors variërend van naaldhout, eiken, rustiek, tegels of betonlook is er voor elk wat wils. Ervaar de natuurgetrouwe oppervlaktestructuren en de nieuwste kleuren en dessins van Ambiant zelf in ons Experience Center XXL van Vloerenland in Beek en Donk. Kijk alvast even in de webshop voor Ambiant klik pvc vloeren.

 

Klik op de link voor algemene informatie over PVC vloeren en algemene informatie over laminaat

  • Ambiant
  • pvc vloer
  • Laminaat

Houten vloer over bestaande vloer