Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
alle laminaat merken

Alle laminaat merken

Alle laminaat merken

Je zoektocht eindigt bij Vloerenland


Vloerenland heeft alle merken laminaat in huis, minder bekende merken, maar ook bekende merken als Douwes Dekker, Ambiant, Berry Alloc, Quickstep en Cleanfloor natuurlijk. We leveren vloeren voor 'Doe Het Zelf' maar we kunnen het leggen van laminaat ook voor je uit handen nemen. We werken uitsluitend met vakmensen die oog hebben voor jouw wensen.

Showroom

Alle complete collecties laminaat liggen te wachten om bewonderd te worden in ons Experience Center, hier helpen we je bij het kiezen van een vloer die qua smaak en gezinssamenstelling bij je past. Je krijgt een smaakvol interieur waar je heerlijk kunt genieten met vrienden en familie. De verse koffie staat klaar zodra je ons bezoekt in Beek en Donk.

Webshop

Je kunt natuurlijk ook online makkelijk slagen in laminaatvloeren in de webshop van Vloerenland. Naast laminaat kun je ook ondervloeren, plinten, afwerkprofielen en accessoires bestellen tegen eerlijke prijzen. Je bestelt veilig online met de zekerheid van stichting Webwinkelkeur en de betaling geschiedt in een beveiligde webomgeving.

Woonstijltest

Ook online helpen we je bij het kiezen van de juiste laminaatvloer. We bieden je onze GRATIS online woonstijltest aan, na 10 klikken weet je wat je smaakvoorkeuren zijn en leggen we je 'interieur DNA' bloot. Je kunt dan met de uitslag in de webshop eenvoudig filteren op woonstijl. Je krijgt alleen de kwaliteiten te zien die aansluiten bij je smaak, zo wordt shoppen nog eenvoudiger!

Als je meer wilt weten, bel ons dan gerust, kom langs of lees op de website meer over vloeren van Vloerenland.

 

Vloerenland... 'mooi wonen was nog nooit zo makkelijk'

 

  • Laminaat
  • Alle merken
  • Alle prijsklassen
  • Webshop