Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
alle laminaat merken

Alle laminaat merken

Alle laminaat merken

Je zoektocht eindigt bij Vloerenland


Vloerenland heeft alle merken laminaat in huis, minder bekende merken, maar ook bekende merken als Douwes Dekker, Ambiant, Quickstep, Hoomline en Solidfloor natuurlijk. We leveren vloeren voor 'Doe Het Zelf' maar we kunnen het leggen van laminaat ook voor je uit handen nemen. We werken uitsluitend met vakmensen die oog hebben voor jouw wensen.

Showroom

Alle complete collecties laminaat liggen te wachten om bewonderd te worden in onze showroom, die sinds kort is omgedoopt naar Experience Center. Hier helpen we je bij het kiezen van een vloer die qua smaak en gezinssamenstelling bij je past. Je krijgt een smaakvol interieur waar je heerlijk kunt genieten met vrienden en familie. De verse koffie staat klaar als je ons bezoekt in Beek en Donk.

Webshop

Je kunt natuurlijk ook online makkelijk slagen in laminaatvloeren in de webshop van Vloerenland. Naast laminaat kun je ook ondervloeren, plinten, afwerkprofielen en accessoires bestellen tegen eerlijke prijzen. Je bestelt veilig online met de zekerheid van stichting Webwinkelkeur en de betaling geschiedt in een beveiligde webomgeving.

 

Laminaat kopen

Ook bij online laminaat kopen helpen we je bij het kiezen van de juiste laminaatvloer. Zoek in de webshop op de kleur die je het meeste aanstaat, dan krijg je alleen de geselecteerde kleuren te zien, zo wordt shoppen nog eenvoudiger!

 

Als je meer wilt weten, bel ons dan gerust, kom langs of lees op de website meer over vloeren van Vloerenland.

 

Vloerenland... 'mooi wonen was nog nooit zo makkelijk'

 

  • Laminaat
  • Alle merken
  • Alle prijsklassen
  • Webshop