Top

Vloerenland voor bedrijven

Nieuw visitekaartje nodig?

Ben je op zoek naar vloerbedekking voor een winkelvloer of kantoor? Of wil je een beursstand of evenement net iets extra’s geven met tapijt, tapijttegels, laminaat, hout of PVC? Vloerenland biedt legio mogelijkheden. Van projecttapijt voor intensief gebruik tot goedkope partijen tapijttegels die zelfs in je eigen huisstijlkleuren verkrijgbaar zijn. En van geluiddempend projectvinyl tot brandvertragend kunstgras voor evenementen.

Je bedrijf je visitekaartje

De aankleding van een bedrijf zegt iets over het bedrijf. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Voor nieuwbouw en renovatie leveren en plaatsen wij door heel Nederland tapijt, tapijttegels, laminaat, PVC, vinyl en zelfs kunstgras.

Vloeren voor evenementen

Veel bedrijven zijn op zoek naar tapijt of kunstgras voor evenementen. Vaak is men niet op de hoogte over de wetgeving op gebied van brandveiligheid in gebouwen. Standaard dien je te voldoen aan het Bouwbesluit 2012, hierin is vastgelegd aan welke eisen een gebouw moet voldoen. Voor gebouwen met niet-besloten (openbare) ruimtes gelden nog strengere regels.

Speciaal in Vloeren

 

 

 

Alles onder één dak

Webshops

Als je er al uit bent, kun je bestellen in één van de webshops. Wij hebben alle bekende merken vloeren in huis. Wij of onze leveranciers hebben alles standaard op voorraad. Snel leveren op het gewenste adres is een optie, maar een bestelling op een geschikt moment ophalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Showroom

In onze unieke showroom komen alle specialismen samen. Complete collecties van alle bekende merken zijn hier te vinden. We hebben veel vloerideeën op de vloer liggen. Onze adviseurs staan je te woord in ons nieuwe Life Style Center waar alle leef- en woonstijlen vertegenwoordigd zijn. Op afspraak kan onze styliste je ondersteunen.

Voor alle bedrijven

Je kunt samen met ons of met hulp van een styliste of interieurarchitect de vloer vinden die past bij de identiteit van je bedrijf. Vloerenland biedt bedrijven legio mogelijkheden, van projecttapijt voor intensief gebruik tot goedkope partijen tapijttegels die zelfs in je eigen huisstijlkleuren verkrijgbaar zijn. En van geluiddempend projectvinyl tot brandvertragend kunstgras voor evenementen.

Soorten vloeren
Vloerenland is gespecialiseerd in vloeren voor kantoren, showrooms, magazijnen, publieke gebouwen, brand- en vluchtwegen, evenementen en beurzen.

Ga naar de webshop

PVC VLOEREN             TAPIJTTEGELS            LAMINAAT            KUNSTGRAS

  • 100% Klanttevredenheid
  • Voor elke vloer een oplossing
  • Elke zoektocht eindigt bij Vloerenland
  • 5-10 jaar garantie op arbeid 
  • GRATIS Woonstijltest 
  • Alles onder één dak 
  • Interieuradvies
  • Eerlijke prijzen

Brandveiligheid

De gevolgen van een eventuele brand mag je niet onderschatten. Het kan imagoschade tot gevolg hebben en het belangrijkste is natuurlijk het persoonlijk leed dat vaak niet te overzien is. Op beurzen en evenementen dien je bij de leiding van de organisatie te informeren welke brandnormen er gelden. Wij kennen alle regels en bieden veilige vloeroplossingen. Werk met Vloerenland samen dan voorkom je problemen.

Heb je nog een vraag? Bel of vul terugbelverzoek in!

Terugbelverzoek