Top

Advies van Vloerenland

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes

Een vloer uitkiezen is toch lastiger dan het lijkt. Daarom helpen we je graag bij het maken van je keuze. Hieronder vind je diverse adviezen die je mee kunt nemen in je beslissing.

1

Welke vloer

Bang om fouten te maken bij het kiezen van een nieuwe vloer?

Dat hoeft niet! Ga bij jezelf na hoe je leeft alvorens een vloer te kiezen die je vooral mooi vindt! Moet je vloer warm aanvoelen? Extra geluiddempend of makkelijk in onderhoud? Geschikt met kinderen en/ of huisdieren? Etc. Zo krijg je de vloer die aansluit bij je leefsituatie of gezinsleven en voorkom je onnodige teleurstellingen.

2

Inspiratie

Gebrek aan inspiratie? 

Om te beginnen gaan we al je vragen beantwoorden en eerlijk advies geven. Daarnaast delen we op onze website foto's met je en geven we adviezen en woontips. We nemen twijfels weg en geven richting aan je ideeën, zodat je in staat bent de vloer te kiezen die het beste bij je past.

3

Interieuradvies

Vind je het bij het inrichten van je woning moeilijk om alles op elkaar af te stemmen? Hulp nodig? Onze vloerspecialisten luisteren naar je wensen en geven adviezen en op aanvraag kan onze styliste een compleet interieuradvies geven. Zo kun je zorgeloos shoppen, miskopen voorkomen en al je woonwensen uit laten komen.

4

Woonstijltest

Weet je niet welke woonstijl bij je past? Test jezelf en ontdek je persoonlijke "interieur DNA'. Door onze online woonstijltest te doen ontdek je snel welke woonstijl het beste bij je past. Met als resultaat dat een keuze maken veel makkelijker wordt en je  beter in staat bent het gehele interieur op elkaar af te stemmen.

 

 

5

Budget

Wil je onnodige zoekwerk en teleurstellingen voorkomen? Stel dan een budget vast. Als we met je in gesprek zijn, geven we steeds richtprijzen af bij de gekozen vloer (inclusief prijs voor het plaatsen) om te polsen of de betreffende vloer wel aansluit bij je budget. Je bespaart veel kostbare tijd en onnodig zoekwerk.

6

Ontzorgen

Hulp nodig?

Het kan zomaar gebeuren dat je snel moet verhuizen, of dat je misschien geen zin hebt of niet in de gelegenheid bent om de klus zelf te klaren. Schakel dan Vloerenland in en wij kunnen helpen of hulp regelen voor alle voorkomende werkzaamheden, zoals sloopwerk, afvoeren van puin, egaliseren en natuurlijk het plaatsen van vloeren. Vooraf spreken we alles door wat er moet gebeuren en krijg je van ons snel een passende offerte. Dus zorgeloos verhuizen met hulp van professionals.

7

Cash & Carry

Op zoek naar een koopje?

Als de prijs heel belangrijk is en je geen concessies wilt doen op de kwaliteit, dan kun je goed slagen in de OUTLET van Vloerenland. Je kunt online slagen voor scherpe aanbiedingen, partijen en opruiming laminaat, PVC vloeren, tapijttegels en kunstgras of ons bezoeken in Beek en Donk. Ook als je verder weg woont is een rit naar Vloerenland snel terugverdiend. Kom langs en neem je vloer meteen mee naar huis.

8

Bezoek Vloerenland

Wil je persoonlijk advies?

We begrijpen heel goed dat je een vloer wilt aanraken en beoordelen, voordat je overgaat tot de aanschaf ervan. We geven advies, maar als je alleen een praatje wilt maken dan kan dat ook. Je bent van harte welkom in onze winkel, waar we klaarstaan met onze adviezen en een verse kop koffie.

9

Voorbereiden

Als je een nieuwe vloer wilt, bereid je dan kort voor. Neem als het kan een plattegrond mee met de maten en maak een aantal foto's van de betreffende ruimte. Ook is het handig als je een (onderdeel van een) meubelstuk meeneemt om de kleur te gebruiken bij het kiezen van de nieuwe vloer. Zo kunnen we je snel op weg helpen en voorkom je teleurstellingen.

10

Online bestellen

Je kunt heel makkelijk online bestellen in de webshops van Vloerenland. Je kunt er veilig bestellen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur. Alle informatie over vloeren, ondervloeren en accessoires zijn er terug te vinden en als je hulp wilt neem gratis contact op met de helpdesk van Vloerenland. Ook vind je hier reviews van tevreden klanten.

 

11

Afhalen en bezorgen

Als je een bestelling af wilt halen, plaats dan vooraf een online bestelling. We leggen je bestelling dan alvast voor je klaar. Een bestelling plaatsen in de winkel kan ook, desgewenst leveren we alles af op de afgesproken plaats.

 

  • 100% Klanttevredenheid
  • Voor elke vloer een oplossing
  • Elke zoektocht eindigt bij Vloerenland
  • 5-10 jaar garantie op arbeid 
  • GRATIS Woonstijltest 
  • Alles onder één dak 
  • Interieuradvies
  • Eerlijke prijzen

Staat je vraag er niet bij? Bel of vul het terugbelverzoek in!