Ondervloeren voor laminaat, pvc en houten vloeren

Welke ondervloer?

Welke ondervloer?

Als je een vloer hebt gevonden in de webshop, krijg je bijpassende ondervloeren, plinten, profielen en accessoires te zien, die je nodig hebt om de vloer van je keuze te leggen. Je bepaalt zelf welke materialen je wilt bestellen. Het kan niet fout gaan en als je vragen hebt, bel je tijdens het bestelproces even met de klantenservice!

De juiste ondervloer

De juiste beslissingen nemen over vloeren is veel lastiger dan de juiste ondervloer kiezen voor laminaat, PVC vloeren, houten vloeren, tapijttegels en laminaat.

Toch wordt er vaak te weinig nagedacht over een ondervloer... je ziet hem immers niet. Voorbarig, onderschat de voordelen en ook de nadelen niet bij een verkeerde ondervloer keuze. Een goede ondervloer egaliseert, dempt geluid, isoleert, is stabiel bij zware belasting en het weert vocht.&

Vloerverwarming en vloerkoeling

Bij vloerverwarming en vloerkoeling moet je extra goed op letten bij de keuze van een ondervloer. De doorlaatweerstand van de ondervloer in combinatie met de vloer bepaalt mede het type ondervloer. Informeer eerst bij de aannemer, de verwarmingsinstallateur, of bij de eigenaar van het pand. Vragen hierover? Bel dan gerust de klantenservice! 

10 DB ondervloer

Tegenwoordig worden er hogere eisen gesteld aan contactgeluidsisolatie voor woningen en appartementen. Er zijn verschillende soorten ondervloeren die contactgeluid, loopgeluid en reflectie geluid dempen. Ideaal voor de buren en voor de bewoners zelf. Kies voor de zekerheid een gecertificeerd 10 DB ondervloer! Voorkom een hoop ellende met boze buren, maar ook je eigen leefklimaat verbetert als je de juiste ondervloer kiest.

 
Ondervloeren voor pvc vloeren